ViaCloud Monitoring Network / Application Performance

Alles-in-één oplossing voor applicatie- en netwerkprestatiemanagement

Eerste end-to-end Network Performance Management
voor applicatie- en netwerkprestaties vanuit de cloud
.

ViaCloud Network Performance Management, introduceert een alles-in-één oplossing voor End User Experience Monitoring, inclusief full-stack applicatie prestatie-tracing en gedetailleerde inzichten in netwerkprestaties. ViaCloud biedt daarmee totale inzicht in de hele netwerk- en applicatie-infrastructuur.

Veel bedrijven zijn ondertussen bijna compleet afhankelijk van online en webbased technologie, zoals unified communications, CRM-systemen, e-commerce, gehoste e-mail en eigen applicaties. Daarom is het belangrijk om te weten hoe die systemen draaien en waar zich problemen voordoen. Met ViaCloud’s geïntegreerde oplossingen voor performancemanagement kan men eenvoudig in datacenterapplicaties kijken tot op het niveau van specifieke lagen en code. Tegelijkertijd biedt het zicht op de verbindingen naar buiten, waar eindgebruikers problemen kunnen ervaren van verminderde prestaties of onderbroken diensten. Dit geeft de mogelijkheid tot analyse op alle fronten. Daarmee kan snel bepaald worden of problemen zich voordoen in het netwerk of binnen applicaties.

Gebruikers verwachten snelle reactietijden van applicaties, terwijl applicaties alleen maar geavanceerder en ook betrouwbaarder zijn geworden, blijft het risico van diensten die onderbroken worden erg hoog. De oplossingen van ViaCloud bieden unieke diepgaande inzicht in de prestaties van applicaties.

De onderscheiden ViaCloud-dienst biedt geïntegreerd inzicht in elk element van de netwerkprestatie-stack, inclusief actieve analyse van padprestaties, traffic-flow-analyse van specifieke applicaties, geautomatiseerde packet capture op locaties op afstand en apparaatstatus on demand (SNMP). Deze unieke complete suite biedt ViaCloud vanuit de cloud en biedt duizenden klanten over de hele wereld de snelste probleemoplossingstijd in de branche en de beste End User Experience Monitoring die er is.

ViaCloud Performance Monitoring

Volledige Stack Application Performance Management biedt totale inzicht in de server – based applicatie performance , de netwerk applicatie performance en de uitgebreide end – user experience monitoring – in een eenvoudige SaaS oplossing. U kunt performance problemen lokaliseren en oplossen met betrekking tot web , mobiele en cloud – toepassingen.

Code – Level Performance Monitoring

Code – Level Performance Monitoring met real-user monitoring (RUM) biedt u real -time inzicht in uw bedrijfskritische webapplicaties en mobiele toepassingen. Ervaar uitgebreide en gedetailleerde analyse en visualiseer waar problemen en knelpunten zijn voor een snelle oplossing van het probleem en optimalisatie.

Synthetische Transaction Monitoring

Remote Synthetische Transaction Monitoring geeft continue de gebruikerservaring van bedrijfskritische webapplicaties  of ze nu gehost binnen het eigen netwerk van klanten of door een externe partij. Ervaar wanneer uw kritische webapplicaties slecht presteren en identificeer DIRECT de problemen vanaf externe locaties of vanaf wereldwijd internet locaties.

Application-aware Traffic Analysis

Met Application-aware Traffic Analysis kunt u zien wat uw gebruikers aan het doen zijn en hoe ze van invloed zijn op de applicatie performance. Identificeer en analyseer applicatie gebruik met een totaal inzicht in de QoS bandbreedte van idere gebruiker en zelfs welk mobiel apparaat de bandbreedte gebruikt.

Network Performance Monitoring

Breng uw netwerk performance monitoring naar een nieuw niveau met end -to – end performance inzicht vanaf elke locatie, via elk netwerk (WiFi en LAN, WAN, Internet, MPLS), remote locaties of 3rd party netwerken. Begrijp nu volledig hoe uw netwerk kritische applicaties verwerkt en zorgt voor een  continue performance en verwerking.