Secure Managed File Transfer Cloud Integratie

ViaCloud MFT automatiseert bedrijfsprocessen welke via de cloud gaan en afhankelijk zijn van bestandsoverdracht tussen partners, systemen en mensen.

ViaCloud geeft IT-organisaties die afhankelijk zijn van veilige, betrouwbare bestandsoverdracht tussen hun belangrijkste business-to-business partners een krachtige tool in handen. Managed File Transfer met wrokflow is meer dan het delen van bestanden (EFSS) en andere overdrachtsoplossingen, welke vaak alleen FTP-based oplossingen automatiseren. Dit zorgt ervoor dat bestanden niet alleen beveiligd zijn, maar ook beheerd kunnen worden en eventueel omgeleid kunnen worden naar andere bedrijfsapplicaties.
 

Organisaties kunnen zich de kosten en onzekerheid van onvoorspelbare en onveilige bedrijfsprocessen niet veroorloven. ViaCloud richt zich op de pijnpunten van de bestandsoverdracht waarmee veel IT- organisaties worden geconfronteerd. Dit gebeurt door een intelligente, geautomatiseerde oplossing die het risico en de inefficiëntie beperkt rond recurring file transfers en file-based integrations.

De intuïtieve gebruikersinterface en centrale console maken het eenvoudig bestandsgerelateerde processen te definiëren. Zo krijgt de gebruiker direct inzicht in de verplaatsing van een grote hoeveelheid bestanden. De mogelijkheid dagelijks de overdracht van een groot aantal terugkerende items te automatiseren, geeft het vertrouwen dat de overdracht goed en op tijd verloopt, zonder steeds een beroep te moeten doen op interne resources.


ViaCloud biedt oplossingen voor het verplaatsen, regelen en beveiligen van zakelijke informatie tussen medewerkers, zakenpartners en klanten. De bewezen oplossingen zijn marktleider in termen van gebruiksgemak. Zo krijgen grote en kleine bedrijven de controle over hun gevoelige en belangrijke informatie. Daarnaast verbeteren ze de snelheid van de informatiestroom. ViaCloud geeft bedrijven en hun IT-managers het vertrouwen dat hun gegevensoverdracht en het delen van bestanden goed geregeld is. Het stelt ze in staat de balans te vinden tussen de noodzaak van eenvoud voor de eindgebruiker en het overzicht en controle die IT vereist.